Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ο ΠΟΛΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ...

Διαβαστε ΕΔΩ τις αποψεις τις νεολαιας μας (ελπιζω ενος πολυ μικρου ποσοστου αυτης).

Πιειτε ολοι το δηλητηριο που σας βαζουν ενδοφλεβεια τα κομματα σας αλλα τουλαχιστον "ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ" λιγακι και ανοιξτε τα φασιστικα σας ματακια να δειτε οτι κολυμπατε μεσα στα σκατα που εχουν γεμισει πολιτικαντηδες-αρχιστρατηγοι σας τον μυαλο σας.Η νεολαια αντιδρα ειτε απο μονη της ειτε καθοδηγουμενη απο συμφεροντα.Ειναι πολυ ευκολο να καθοδηγησεις και να δειξεις σε εναν ξαναμμενο νεο την "αληθεια"
Την "αληθεια" που εχετε δει δεν εκφραζετε κι εσεις;Αναρωτηθηκατε ποτε αν αυτος που σας την δειχνει την εχει πλασει για να βρεθει στα εδρανα της Βουλης;Για να ικανοποιησει τις δικες του φιλοδοξιες;Εχετε σκεφτει ποτε οτι οι παρωπιδες σας ειναι πανω στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ προσωπο και ΜΟΝΟΙ σας μπορειτε να τις βγαλετε και να δειτε την ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
Η μονη αληθεια ειναι τα θεμελωδη ανθρωπινα δικαιωματα.Η αληθεια ειναι η καταπιεση που δεχονται οι ανθρωποι, εθνη ολοκληρα απο ολοκληρωτικα καθεστωτα οπως αυτο που εκφραζει και θα ηθελε να επιτυχει η παραταξη σας.
Η γνωμη σας σεβαστη και υποκειμενο οποιασδηποτε κριτικης.Εκτος αν παλι δεν το αντεχετε και κανετε χρηση της εξουσιας που σας δινει η θεση του διαχειριστη του blog και διαγραψετε τα αρνητικα σχολια.
Αναρωτιεμαι τι θα κανατε ως κυβερνηση με τις εξουσιες που θα σας δινονταν τοτε...

Ανοιξτε τα ματια σας

Σε απαντηση στα σχολια επι της προσφατης αναρτησης μου "1967-74,1990-1993,2004-ΦΤΑΝΕΙ!" τα οποια χαρακτηριζονται απο αδιακριτο κομματισμο και φανατισμο εγω σας απαντω : ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ. ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
Συγκεκριμενα θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ουδεποτε εχω εκφρασει κομματικη αποψη ,ΔΕΝ ανηκω σε κανεναν χωρο ουτε πολιτικο ουτε οτιδηποτε αλλο, εχω απολυτη εξουσια πανω στην προσωπικη μου κριση και δεν καθοδηγουμαι απο κανεναν παρα μονο απο τις αρχες που εχω διδαχθει απο τα παιδικα μου χρονια.Πεταξτε τις ταμπελες απο πανω σας και σκεφτειτε ανοιχτομυαλα για λογαριασμο σας.
Παραθετω τα σχολια της αναρτησης μου.
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ο ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΤΟ 93 ΗΤΑΝΕ ΔΕΞΙΟΣ; ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΑΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΓΡΟΤΩΝ ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝΕ. ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΣΗΜΗΤΙΚΟ αριστερο ΞΥΛΟ 96-2004 θα σασ παρουν με τα μπαστουνια. ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΟΛΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ;ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

11 Ιανουάριος 2009 4:44 μμ

Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

GIA TH DOLOFONIA MPAKOGIANNI THA KANETE DIADHLOSI? OYST SOBIET. PEUANATE TO 89

11 Ιανουάριος 2009 4:46 μμ

Διαγραφή
Blogger Ο/Η The Alchemist είπε...

Δεν ειναι τυχαιο το συνθημα "Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ".
Και για να μην παρεξηγουμαστε δεν κανει δεξιο καποιον το τι ψηφιζει αλλα οι πραξεις του.
Δεξιες οι τακτικες των Πασοκτζιδων να σκανε λαστιχα.
ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ οι τακτικες των Νεοδημοκρατων να δερνουν σε ΚΑΘΕ διαδηλωση ΟΛΟΥΣ ειτε ειναι στην διαδηλωση ειτε οχι, να χρησιμοποιουν την αστυνομια για να κρυψουν τα δικα τους λαθη, να χρησιμοποιουν παρακρατικους για να σκοτωνουν και να τραμπουκιζουν.Ποτε και με ποια κυβερνηση ακουσατε να κατεβαινουν οι "οργισμενοι πολιτες" για να σταματησουν τους εξεγερμενους και να εχουν κανει ολοκληρα χιλιομετρα με οργανωμενα πουλμαν; Να συμμετεχουν στην κυβερνηση ιδρυτες των ομαδων κρουσης των φασιστων και οι βουλευτες της να χορευουν σε γλεντια βασιλοφιλων;
Για μαζευτειτε λιγακι γιατι αλλο οι κομματικες προτιμησεις και αλλο η αντικειμενικη αληθεια.Και το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ και ολοι εχουν μεσα τους φασιστες και εχουν λειτουργησει στο παρελθον φασιστικα.Ομως οι κυβερνησεις της ΝΔ τους ξεπερνανε αναμφισβητητα ολους.Κοντευετε να μην εχετε γιατι να σας κατακρινει ο Καρατζαφερης!Ολα σωστα του φαινονται!Αντε διωξτε και τους λαθρομεταναστες και θα ειναι ολα ετοιμα.
Και για κοιταξτε λιγο καλυτερα και βρειτε μου που πηρα κομματικη θεση και απο που καταλαβαινετε που βρισκομαι εγω ωστε να με κατακρινετε;Οποιος μιλαει για το δικιο ειναι κοκκινοφασιστας;Κι αν ειμαι κοκκινοφασιστας ο φασισμος μου σταματαει μεσα σε αυτη την σελιδα και οχι σκοτωνοντας δεκαεξαχρονους στον δρομο.

12 Ιανουάριος 2009 5:57 μμ

Στο Κάιρο και στη Γάζα αύριο η Πανευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ελληνο-Παλαιστινιακή Φιλία

Στο Κάιρο και στη Γάζα μεταβαίνει, αντιπροσωπία του Ελληνικού Τμήματος της Πανευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας και της Ελληνο-Παλαιστινιακής Φιλίας., για συνομιλίες με αιγύπτιους και άλλους άραβες αξιωματούχους, καθώς και με εκπροσώπους των Παλαιστινιακών Αρχών.

Με στελέχη του Αραβικού Συνδέσμου θα συναντηθούν τα μέλη της αποστολής αύριο Τρίτη 13-01-09 το βράδυ στις 19.00΄ στο Κάιρο, ενώ την Τετάρτη στις 11.00΄ θα γίνουν δεκτοί από τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη συνοριακή διάβαση Ράφα της Γάζας, όπου αναμένεται να φτάσουν αργά το απόγευμα .

Την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να διαβούν τα σύνορα της Γάζας και μετά τις εκεί επαφές, θα επιστρέψουν αργά το βράδυ στο Κάιρο από όπου θα αναχωρήσουν για Αθήνα την Παρασκευή 16-01-09.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η προβολή προς τις αιγυπτιακές αρχές της γενικής απαίτησης για άρση του αποκλεισμού της Γάζας και πάση θυσία διευκόλυνση της μεταφοράς και διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ήδη, υπό τον συντονισμό της Πανευρωπαϊκής, στην Αίγυπτο βρίσκονται βουλευτές, ευρωβουλευτές και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών από όλη την Ευρώπη, ασκώντας από την πλευρά τους πιέσεις προς την ίδια κατεύθυνση.