Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Λαϊκή αγορά με εκπτώσεις για πολύτεκνους και άνεργους


Αγορές με εκπτώσεις που ξεκινούν από 20% κάνουν από σήμερα Τρίτη στη λαϊκή αγορά της συνοικίας «Κουμπές» πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και άνεργοι στα Χανιά.
   Η εξέλιξη αυτή δρομολογήθηκε ύστερα από συμφωνία στην οποία προχώρησαν οι παραγωγοί λαϊκής αγοράς και το εμπορικό τμήμα της λαϊκής με τους συλλόγους πολυτέκνων και τριτέκνων Χανίων.
   Η έκπτωση και στα δύο τμήματα της λαϊκής τις πρωινές ώρες θα αρχίζει από 20% και τις μεσημβρινές ώρες θα αυξάνεται, ενώ οι συναλλαγές θα γίνονται με την επίδειξη της πολυτεκνικής ή τριτεκνικής κάρτας ή της κάρτας ανεργίας.
   Μάλιστα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό σήμα στους πάγκους των εμπόρων της λαϊκής αγοράς που συμμετέχουν στην εκπτωτική δράση.

   «Σε μια εποχή που τα νοικοκυριά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα αποφασίσαμε να προχωρήσομε σε αυτήν τη δράση που θα βοηθήσει τις οικογένειες πολυτέκνων και τριτέκνων αλλά και ανέργων» τόνισε ο πρόεδρος των παραγωγών λαϊκής αγοράς Κώστας Καψωμενάκης.
   Παράλληλα, όπως είπε, «στηρίζουμε και προωθούμε τα δικά μας ντόπια προϊόντα, ώστε τα χρήματα να μένουν στα Χανιά.
   «Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να στηρίξει τις ευπαθείς ομάδες που δοκιμάζονται, διότι βλέπουμε ότι η «ραχοκοκαλιά» της κοινωνίας, η μεσαία τάξη, δοκιμάζεται» επισήμανε από την πλευρά του ο πρόεδρος στο εμπορικό τμήμα της λαϊκής αγοράς, Σταύρος Μαρκουλάκης.
   Την ικανοποίησή τους για τη δράση αυτή εξέφρασαν και εκπρόσωποι των συλλόγων τριτέκνων και πολυτέκνων, επισημαίνοντας ότι η απόφαση των παραγωγών και εμπόρων της λαϊκής της Τρίτης έχει και το στοιχείο της ανταποδοτικότητας, καθώς ένας μεγάλος αριθμός πολιτών έχει πλέον τη δυνατότητα να κάνει φθηνότερες αγορές ενισχύοντας και την τοπική οικονομία.