Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε 22χρονη φορέας του ιού HIV, η οποία εργαζόταν σε οίκο ανοχής


Γυναίκα φορέας του ιού HIV, που προκαλεί το AIDS εργαζόταν σε οίκο ανοχής που λειτουργεί παράνομα στο κέντρο της Αθήνας.

Η γυναίκα, η οποία είναι 22 ετών, ρωσικής καταγωγής, μεταφέρθηκε φρουρούμενη σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

Από τους ελέγχους που διενήργησαν οι αρμόδιοι του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο πλαίσιο της πρόσφατα εκδοθείσας υγειονομικής διάταξης του υπουργείου Υγείας, προέκυψε επίσης ότι ο οίκος ανοχής (Αχαρνών και Φωκαίας 22Β) λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Ασελγούσε σε ανήλικους


Για τα αδικήματα της παιδικής πορνογραφίας και της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στον Κάλαμο ένας 60χρονος.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλάμου μετά από διερεύνηση καταγγελίας, διαπίστωσαν ότι ο 60χρονος διατηρούσε προσωπική σελίδα με παραπλανητικά στοιχεία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου προέβαινε σε γνωριμίες με ανήλικα παιδιά. Ο δράστης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ανηλίκων, τα προσκαλούσε στο σπίτι του όπου διευκόλυνε ασελγείς πράξεις μεταξύ τους και σε πολλές περιπτώσεις τα φωτογράφιζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στρος Καν: Ο Σαρκοζί πίσω από το σκάνδαλο της καμαριέρας (βίντεο)

Για πρώτη φορά ο Ντομινίκ Στρος Καν, μιλάει ανοικτά για το σκάνδαλο με την καμαριέρα και συνδέει την υπόθεση με πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι όπως λέει, σχετίζονται με το κόμμα του Νικολά Σαρκοζί. Ο Στρος Καν έκανε λόγο για άτομα με πολιτική ατζέντα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Guardian και το δημοσιογράφο, Έντουαρντ Έπσταϊν, ο οποίος ερευνά την υπόθεση.

Σαν σήμερα σόκαρε ο Γιάνκοβιτς (βίντεο)


Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια (28 Απριλίου 1993) ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς είχε σοκάρει τους πάντες με την αντίδρασή του μετά από επιθετικό φάουλ που του χρεώθηκε και ακόμα όλοι αναρωτιόμαστε γιατί;
Ο Πανιώνιος εκδήλωνε επίθεση και Κουκουλεκίδης χρέωσε τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς με επιθετικό φάουλ στον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Το γεγονός ότι αυτό το 5ο προσωπικό του Γιάνκοβιτς αλλά και το ότι το φάουλ μάλλον δεν... υπήρχε προκάλεσαν αυτή την ανεξήγητη αντίδραση του Σέρβου. Η σκηνή αυτή έχει μείνει χαραγμένη στους πάντες, με τον Γιάνκοβιτς να μην περπατάει ποτέ ξανά και αφού η ζημιά που προκλήθηκε στην σπονδυλική του στήλη δεν μπορούσε να διορθωθεί.

Σύλληψη 44χρονης για νόθευση εκλογικού αποτελέσματος


Μία 44χρονη συνελήφθη, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των εκλογών των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που διεξάγονταν σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.
      Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 44χρονη, μέλος της εφορευτικής επιτροπής, εντοπίστηκε από δικαστικό αντιπρόσωπο να αφαιρεί υπογεγραμμένους φακέλους με τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής και την υπογραφή δικαστικών αντιπροσώπων που συμμετείχαν στη διαδικασία και να τους τοποθετεί στην τσάντα της.
      Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην τσάντα της βρέθηκαν δεκατρείς φάκελοι με τις σφραγίδες και τις υπογραφές της επιτροπής.

Κατασχέθηκαν πάνω από δύο τόνοι μαριχουάνας


Πέντε νεαροί, οι οποίοι εργάζονταν σε ιδιωτική ασφάλεια τουριστικού κέντρου, κοντά στους Αγίους Σαράντα, συνελήφθησαν καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο τόνοι και 80 κιλά μαριχουάνας.
      Σύμφωνα με εκπρόσωπο του αλβανικού Υπουργείου Εσωτερικών, τα ναρκωτικά, τα οποία και κατασχέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, βρέθηκαν μέσα στις εγκαταστάσεις του τουριστικού συγκροτήματος, πακεταρισμένα σε 172 πακέτα.
      Το φορτίο ήταν έτοιμο να φορτωθεί σε φουσκωτό σκάφος με προορισμό την Ελλάδα, που απέχει λίγα μόλις μίλια από την παραλία αυτή.
      Εκτός των ναρκωτικών ουσιών, οι Αρχές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αλβανικού ΥΠΕΣ, κατέσχεσαν επίσης ολόκληρο οπλοστάσιο και μερικά αυτοκίνητα που ανήκαν στους δράστες.
      Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για άλλα άτομα, που φέρονται να εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Κύκλωμα εκβιαστών δρούσε μέσα από τις φυλακές


Δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία 53χρονου.
      Συγκεκριμένα, ο 53χρονος κατήγγειλε ότι τον Αύγουστο του 2011 κι ενώ ήταν έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε επίθεση με χρήση σωματικής βίας από τρεις συγκρατούμενούς του. Στη συνέχεια, ένας συνεργός τους τον εξανάγκασε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, η οποία ήταν υπεύθυνη λειτουργίας καταστήματος εμπορίας αυτοκινήτων, στην περιοχή της Περαίας. Ο ίδιος απαίτησε να παραδοθούν τα κλειδιά δύο οχημάτων σε άγνωστο συνεργό τους, ενώ λίγες μέρες αργότερα άγνωστο άτομο μετέβη στην επιχείρηση του 53χρονου και χρησιμοποιώντας απειλές, αφαίρεσε τα δύο αυτοκίνητα.
      Η δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.