Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Ανοιξτε τα ματια σας

Σε απαντηση στα σχολια επι της προσφατης αναρτησης μου "1967-74,1990-1993,2004-ΦΤΑΝΕΙ!" τα οποια χαρακτηριζονται απο αδιακριτο κομματισμο και φανατισμο εγω σας απαντω : ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ. ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
Συγκεκριμενα θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ουδεποτε εχω εκφρασει κομματικη αποψη ,ΔΕΝ ανηκω σε κανεναν χωρο ουτε πολιτικο ουτε οτιδηποτε αλλο, εχω απολυτη εξουσια πανω στην προσωπικη μου κριση και δεν καθοδηγουμαι απο κανεναν παρα μονο απο τις αρχες που εχω διδαχθει απο τα παιδικα μου χρονια.Πεταξτε τις ταμπελες απο πανω σας και σκεφτειτε ανοιχτομυαλα για λογαριασμο σας.
Παραθετω τα σχολια της αναρτησης μου.
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ο ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΤΟ 93 ΗΤΑΝΕ ΔΕΞΙΟΣ; ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΑΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΓΡΟΤΩΝ ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝΕ. ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΣΗΜΗΤΙΚΟ αριστερο ΞΥΛΟ 96-2004 θα σασ παρουν με τα μπαστουνια. ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΟΛΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ;ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

11 Ιανουάριος 2009 4:44 μμ

Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

GIA TH DOLOFONIA MPAKOGIANNI THA KANETE DIADHLOSI? OYST SOBIET. PEUANATE TO 89

11 Ιανουάριος 2009 4:46 μμ

Διαγραφή
Blogger Ο/Η The Alchemist είπε...

Δεν ειναι τυχαιο το συνθημα "Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ".
Και για να μην παρεξηγουμαστε δεν κανει δεξιο καποιον το τι ψηφιζει αλλα οι πραξεις του.
Δεξιες οι τακτικες των Πασοκτζιδων να σκανε λαστιχα.
ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ οι τακτικες των Νεοδημοκρατων να δερνουν σε ΚΑΘΕ διαδηλωση ΟΛΟΥΣ ειτε ειναι στην διαδηλωση ειτε οχι, να χρησιμοποιουν την αστυνομια για να κρυψουν τα δικα τους λαθη, να χρησιμοποιουν παρακρατικους για να σκοτωνουν και να τραμπουκιζουν.Ποτε και με ποια κυβερνηση ακουσατε να κατεβαινουν οι "οργισμενοι πολιτες" για να σταματησουν τους εξεγερμενους και να εχουν κανει ολοκληρα χιλιομετρα με οργανωμενα πουλμαν; Να συμμετεχουν στην κυβερνηση ιδρυτες των ομαδων κρουσης των φασιστων και οι βουλευτες της να χορευουν σε γλεντια βασιλοφιλων;
Για μαζευτειτε λιγακι γιατι αλλο οι κομματικες προτιμησεις και αλλο η αντικειμενικη αληθεια.Και το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ και ολοι εχουν μεσα τους φασιστες και εχουν λειτουργησει στο παρελθον φασιστικα.Ομως οι κυβερνησεις της ΝΔ τους ξεπερνανε αναμφισβητητα ολους.Κοντευετε να μην εχετε γιατι να σας κατακρινει ο Καρατζαφερης!Ολα σωστα του φαινονται!Αντε διωξτε και τους λαθρομεταναστες και θα ειναι ολα ετοιμα.
Και για κοιταξτε λιγο καλυτερα και βρειτε μου που πηρα κομματικη θεση και απο που καταλαβαινετε που βρισκομαι εγω ωστε να με κατακρινετε;Οποιος μιλαει για το δικιο ειναι κοκκινοφασιστας;Κι αν ειμαι κοκκινοφασιστας ο φασισμος μου σταματαει μεσα σε αυτη την σελιδα και οχι σκοτωνοντας δεκαεξαχρονους στον δρομο.

12 Ιανουάριος 2009 5:57 μμ

2 σχόλια:

O Texnokraths είπε...

Θα ήθελα να καταλάβω τι θα πεί Δεξιά Τακτίκη? Η βία, η ανομία, ο τραμπουκισμός είναι συμπεριφορές που δεν έχουν πολιτικό καταγωγή, αντίθετα πολλές φορές τα κόμματα εξουσίας συναγωνίζονται ποιό θα ξεπεράσει το άλλο σε σκληρότητα. Φασισμός είναι να ασκείς " δεξιά τακτίκή" και να στέλνεις τα ΜΑΤ να αποκρούσουν του απειλητικούς συνταξιούχους( Εκσυχρονιστική Κυβέρνηση Σημίτη).Φασισμός είναι να αποκρατικοποιείς τον ΟΤΕ και να το βαπτίζεις "Μετοχοποίση" για να περάσει πιο εύκολα στον ελληνικό λαό το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας( Πάλι η Εκσυχρονιστική Κυβέρνηση Σημίτη). Φασισμός είναι να χρεωκοπείς υγιείς τομείς της οικονομίας στο όνομα των προσλήψεων των δικών μας "Δημοκρατικών παιδιών" ώστε να είναι όμηροι της κυβέρνησης σε περίπτωση που τολμήσουν να σκεφτούν να ψηφίσουν άλλο κόμμα.( Κυβερνήσεις Πασοκ 1981-1989). Φασισμός είναι το ιδρυτικό μέλος του Πασόκ Σάκης Καράγιωργας επειδή διαφωνουσε με τους υπόλοιπους συντρόφους του να τον αποκαλούν κουλό και να του φωνάζουν να καθίσει κάτω σε κομματική συγκέντρωση Τοπικής Οργάνωσης του Πασοκ τα πρώτα χρόνια μετά την Μεταπολίτευση( ο οποίος πρωτοπορεί κατά τη διάρκεια της δικτατορίας στη συγκρότηση της "Δημοκρατικής Άμυνας" και τον Ιούλιο του 1969 συλλαμβάνεται καθώς εκρήγνυται στα χέρια του εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος προοριζόταν για αντιστασιακή δράση κατά του καθεστώτος. Ο Καράγιωργας βασανίστηκε απάνθρωπα όντας βαριά τραυματισμένος. Ακολουθεί η δίκη της "Δημοκρατικής Άμυνας" και η καταδίκη του απο το Έκτακτο Στρατοδικείο τον Απρίλιο του 1970 σε ισόβια, ποινή που θα εκτίσει ως την αμνηστία του 1973).Για μένα ο χειρότερος Φασισμός είναι η " μονιασμενη" νοοτροπία των δυο μεγάλων κομμάτων που όταν έχουν το πηδάλιο της χώρας κάνουν ακριβώς το ίδιο, δηλαδή Συμβουλεύουν τα καλύτερα όταν είναι στην αντιπολίτευση και πράττουν τα χειρότερα όταν είναι στην κυβέρνηση. Για την σημερινή κυβέρνηση απλά θα πω ότι το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ήταν ουσιαστικά ανεπάγγελτος προ της ενασχόλησης του με την πολιτική εξηγεί πολλά για την σημερινή κατάσταση της χώρας.

Ελπίζω να μην σας κούρασα

Με τιμή

Ο γείτονας σας
Ο τεχνοκράτης

The Alchemist είπε...

Θα συμφωνησω μαζι σου Τεχνοκρατη ως προς την λανθασμενη δικια μου ταυτιση της Δεξιας με τον φασισμο.Ισως παραδεχομαι ηταν πολυ λαϊκιστικη αυτη η ταυτιση.Επισης θα συμφωνησω απολυτα με την παρατηρηση σου για κοινη πολιτικη των δυο "μεγαλων".Και θα κατακρινω και τις παλιοτερες πολιτικες που ακολουθουσε ο Σημιτης, τον οποιο θεωρω πολυ επικινδυνο ανθρωπο(πιο επικινδυνο και απο τον Μητσοτακη, γιατι ειναι πολυ πιο εξυπνος απο αυτον...).
Ομως θελω να επισημανω οτι παρ'οτι εχουν υπαρξει κατα το παρελθον τετοιου ειδους τακτικες απο τα κυβερνητικα σχηματα, (δεν με αφορα τι γινεται μεσα στις τοπικες,ουτε γνωριζα το συγκεκριμενο γεγονος με τον Καραγιωργα και ουτε θελω να φανταστω τι θα γινεται σε τοπικες του ΛΑΟΣ...), υποτιθεται οτι η πολιτικη μας ιστορια ακολουθει μια πορεια απομακρυνσης απο τετοιο παρελθον.Αυτη ειναι η φυσικη εξελιξη.Υποτιθεται οτι πρεπει να μαθαινουμε απο τα λαθη μας και να τα αποφευγουμε.Να γινονται αρνητικα παραδειγματα για τις διοικησεις του μελλοντος. Ομως μετα απο τοσα χρονια βλεπουμε οτι αναπαραγονται αυτουσια τα λαθη αυτα και οπισθοχωρουμε διαρκως αντι να εξελισομαστε προοδευτικα. Με λυπει αφανταστα το γεγονος οτι βρισκονται ανθρωποι να κατακρινουν εμενα για τις αναφορες μου στις τακτικες της τωρινης κυβερνησης και τον παραλληλισμο τους με παλαιοτερες, ενω θα επρεπε ολοι μαζι να προσπαθησουμε για το σβησιμο τους απο την αντζεντα της τωρινης και ολων των μελλοντικων κυβερνησεων. Δεν ειναι δυνατον να ανεχομαστε τετοιες τακτικες απλα και μονο επειδη τις εφαρμοζουν "οι δικοι" μας.

Φιλικα και με εκτιμηση
The Alchemist