Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Χτύπησαν τους παλαιστίνιους που υποδέχονταν την ελληνική αποστολή στη Γάζα, λίγο πριν συναντηθούν μαζί της !

Μέσα από δρόμους μόλις βομβαρδισμένους με οβίδες τανκς και βόμβες αεροπλάνων, η ελληνική αποστολή έφθασε στην πόλη Χαν Γιουνάν της Παλαιστίνης.
Αυτό μας πληροφορεί η συνάδελφος Sibilla που μετέχει στην αποστολή, η οποία μπήκε αργά το απόγευμα στη Λωρίδα της Γάζας.
Το αυτοκίνητο που θα τους παραλάμβανε δέχτηκε επίθεση λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν φτάσει στο σημείο συνάντησης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί συγγενής του προέδρου της Ελληνο-Παλαιστινιακής Φιλίας που μετέχει στην αποστολή.
Αυτός ήταν και ο πρώτος τραυματίας που βοήθησε η ιατρική ομάδα, η οποία τώρα (21.45΄) με επικεφαλής τον ορθοπεδικό χειρουργό Γιώργο Κίρκο πηγαίνει στο χωριό ΑΛ ΚΑΡΑ για περίθαλψη τραυματιών.
Στο Χαν Γιουνάν οι κάτοικοι τους υποδέχτηκαν με συγκίνηση και συνθήματα «ευχαριστούμε τους Έλληνες».
Εντύπωση προκαλεί η διαπίστωση ότι τα παιδιά έχουν εξοικειωθεί με το θόρυβο των αεροπλάνων και τις εκρήξεις των βομβών και δε δείχνουν να φοβούνται καθόλου !
Στην αποστολή μετέχουν, εκτός από τη Sibilla και το γιατρό Γ. Κίρκο (πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ) μέλη της ελληνικής οργάνωσης ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ, συνδικαλιστές και δημοσιογράφοι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
The Alchemist είπε...

Επειδη το blog μου εχει εναν τροπο σκεψης ο οποιος δεν συναδει με τις αποψεις του κ. Πλευρη, αλλα ειναι μαλιστα κατα των ιδεολογιων που αυτες πρεσβευουν, προχωρω στην διαγραφη προηγουμενου σχολιου στο οποιο γινοταν διαφημηση βιβλιου του εν λογω κυριου.

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2009
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ;
Το βίντεο που ακολουθεί προέρχεται απο κανάλι της Δανέζικης τηλεόρασης. Η δημοσιογράφος πήγε στα σύνορα Ισραήλ Γάζας, όπου Ισραηλινοί παρακολουθούν τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, απολαμβάνουν τους βομβαρδισμούς πίνοντας το καφέ τους(μέχρι και καφετιέρα εσπρέσο μετέρφεραν οι αθεόφοβοι). Ρωτώντας τους λοιπόν για το αν βρίσκουν σωστούς τους βομβαρδισμούς στη Γάζα, απαντούν οτι ναι είναι σωστοί οι βομβαρδισμοί γιατί οι Παλαιστίνιοι επέλεξαν τη Χαμάς να τους διοικήσει. Όταν έρχεται όμως η ώρα που ρωτάει μια Εβραιοπούλα τη γνώμη αυτή απαντά: «Επέλεξαν τη Χαμάς για τους διοικήσει. Είναι λοιπόν δικό τους λάθος, το οποίο τους οδήγησε εκεί που βρίσκονται τώρα. Δεν φταίμε εμείς». Η δημοσιογράφος την ρωτάει: «Δεν νομίζετε οτι κάνετε χειρότερη την κατάσταση με το να τους βομβαρδίζετε»;
Η Εβραία απαντά: «Όχι. Πιστεύω οτι είναι η μόνη λύση. Πιστεύω οτι θα έπρεπε να ισοπεδώσουν όλη την πόλη. Ναι, είμαι λίγο φασίστρια».
Που είναι λοιπόν οι αντιφασιστικές οργανώσεις να καταδικάσουν αυτές τις δηλώσεις των Εβραίων που μόνοι τους λένε οτι είναι «λιγάκι φασίστες»;
Είδατε που φτάσαμε; Φτάσαμε στο σημείο οι Εβραίοι να δηλώνουν φασίστες και κανείς να μην τους κυνηγάει. Αν κάποιος όμως αρνηθεί το Ολοκαύτωμα που υποτίθεται τους έκαναν οι Γερμανοί, όλοι τρέχουν να τον φυλακίσουν ως φασίστα.
Η σημαντική διαφορά είναι οτι το Ολοκαύτωμα των Εβραίων δεν αποδεικνύεται με στοιχεία.

Γεωργιάδης Κων/νος

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/01/blog-post_782.html