Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Προσπάθησαν να κλέψουν καύσιμα από στρατόπεδο


Ένα περίεργο περιστατικό αποκάλυψαν οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ στην Ρόδο. Όπως φαίνεται ένα ιδιωτικό βυτιοφόρο εισήλθε σε στρατόπεδο γέμισε με δύο τόνους καύσιμα τις δεξαμενές του και προσπάθησε να φύγει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βυτιοφόρο μπήκε κανονικά στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου και προσπάθησε να μεταφορτώσει περίπου δύο τόνους καυσίμων.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, κάλεσε τον υπουργό ο οποίος έδωσε οδηγίες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης.



Μάλιστα ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος διέταξε τη διεξαγωγή ΕΔΕ για το περιστατικό η οποία θα γίνει παράλληλα με τις ενέργειες του ΣΔΟΕ και του Οικονομικού Εισαγγελέα. Μάλιστα ήδη ο Β' υπαρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Κουτρουμπέλης μεταβαίνει στη Ρόδο για να συντονίσει τις έρευνες.

Από τις έρευνες το Πεντάγωνο αναμένει να βρεθεί ο λόγος για τον οποίον ο οδηγός του ιδιωτικού βυτιοφόρου εισήλθε στο στρατόπεδο και προσπάθησε ανενόχλητος να πάρει τα καύσιμα του Στρατού.