Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ενοχλημένος Γκουαρντιόλα και έξαλλος Πουγιόλ με τον... προκλητικό βραζιλιάνικο πανηγυρισμό (Video)


Κακές εντυπώσεις δημιούργησε στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Ισπανίας ο χθεσινός βραζιλιάνικος πανηγυρισμός του Ντάνι Αλβες (που έδωσε την ασίστ) και του Τιάγκο Αλκάνταρα που πέτυχε το πέμπτο γκολ στο εντυπωσιακό 0-7 της Μπαρτσελόνα επί της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο πανηγυρισμός των δύο παικτών θεωρήθηκε προσβλητικός από τους οπαδούς των γηπεδούχων, αλλά και... αταίριαστος με την ατμόσφαιρα στην Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από την Τσέλσι και δεδομένης της απώλειας τους πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό, είναι άλλωστε (και αυτό θα μείνει τελικά στη μνήμη όλων) ότι ο αρχηγός Κάρλες Πουγιόλ έσπευσε να διακόψει τον πανηγυρισμό τους και να τους... επαναφέρει στην τάξη!

Δείτε το βίντεο...

«Αυτή η ενέργεια δεν αρμόζει σε παίκτες της Μπαρτσελόνα. Ζητούμε συγγνώμη από τη Ράγιο. Δεν θα ξανασυμβεί», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ ο αρχηγός Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος έτρεξε να... μαζέψει τους δυο συμπαίκτες του δεν θέλησε να μιλήσει δημοσίως για το... περιστατικό.

«Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους της Ράγιο, που αισθάνθηκαν να προσβάλλονται από το χορό. Δεν ήταν πρόθεσή μου κάτι τέτοιο, απλώς ήθελα να το διασκεδάσω», είπε ο Ντάνι Αλβες, ενώ ακόμη και ο σκόρερ απολογήθηκε: «Απολογούμαι στον κόσμο της Ράγιο. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματα κι έκανα ένα λάθος. Δεν θα ξανασυμβεί".