Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ένα ματς, ένας τίτλος απόψε στο Μάντσεστερ


Ένα ματς, ένας «εμφύλιος», ένας τίτλος, ή αν θέλετε η… ρεβάνς του Μ. Γιουνάιτεντ – Μ. Σίτι 1-6 στον πρώτο γύρο, στην μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της Γιουνάιτεντ.

Απόψε (22:00 – Nova), δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της εφετινής Πρέμιερ Λιγκ, κρίνεται σε μεγάλο (όχι στον απόλυτο) βαθμό, ο τίτλος στην Αγγλία. Ο τίτλος που φαινόταν χαμένος για τη Σίτι, αλλά πλέον της… προσφέρεται στο πιάτο αν νικήσει απόψε, μετά τις διαδοχικές βαθμολογικές απώλειες της Γιουνάιτεντ, με τελευταία την εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Εβερτον (4-4 με δυο γκολ στο 83΄και στο 85΄).

Η διαφορά τους είναι τρεις βαθμοί υπέρ της πρωτοπόρου Γιουνάιτεντ, η οποία «βολεύεται» με την ισοπαλία και πανηγυρίζει με τη νίκη. Σε περίπτωση επικράτησης της Σίτι, η ισοαβαθμία στην κορυφή, την ευνοεί. Σας θυμίζει κάτι από το πρόσφατο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν έχετε άδικο. Η φιλοξενούμενη επικεφαλής πάει για το «Χ2» στην έδρα της γηπεδούχου που χρειάζεται μόνο νίκη…


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ M. ΣITI (4-2-3-1): Χαρτ - Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί - Γ. Τουρέ, Μπάρι - Νασρί, Σίλβα – Αγουέρο, Τέβες.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ M. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ(4-4-2): Ντε Χέα - Ράφαελ, Φέρντιναντ, Εβανς, Εβρά - Βαλέντσια, Κάρικ, Σκόουλς, Γκιγκς – Ρούνι, Γουέλμπεκ (Ερνάντες).