Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Μαζικη συμμετοχη στην διαδηλωση συμπαραστασης στους Παλαιστινιους

4.000 με 5.000 ατομα υπολογιζεται οτι συμμετεχουν αυτή τη στιγμη στην ειρηνικη πορεια διαμαρτυριας εναντιων των φονιαδων του Ισραηλ και ΗΠΑ.
Ο ελληνικός λαός μαζικα κανει αυτό που ουτε ο θρασυδειλος και ανικανος πρωθυπουργος του τολμησε, ουτε η αναπηρη κυβερνηση του, ουτε βεβαια η ΕΕ. Εκφραζει την εκ των εσω οργη του εναντια στις φασιστικές τακτικες των Σιωνιστων και κανει πραξη την συμπαρασταση του στον αδερφο λαο των Παλαιστινιων.
Συγχαρητηρια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η ισραηλινή προπαγάνδα ελέγχει και τα ελληνικά κανάλια και τους νταβατζήδες τους ;


Σε απόλυτη συνεργασία η ΕΛ.ΜΠΑΤΣ. Ελληνική Μπατσο-νομία και τα κανάλια κατάφεραν να φανούν στα ΔΕΠ (Δελτία Εικονικής Πραγματικότητας ) των 8μμ (ειδήσεων τα λένε κατ' ευφημισμόν) μόνο τα δακρυγόνα, που σκόπιμα για λόγους τηλεθέασης έρριξε η Φρουρά της Σιών (ΜΑΤ- Masturbators Avnanism Terrorist) έξω από την ΙΔΑ (Ισραηλινή Διοίκηση Αθηνών - δήθεν Πρεσβεία) .
Η μεγαλειώδης πορεία 5.000 περίπου διαδηλωτών λες και δεν έγινε καθόλου, οι ομιλίες στα προπύλαια μάλλον ... δεν υπήρξαν, οι επιδόσεις ψηφισμάτων και εκκλήσεων στην Αιγυπτιακή Πρεσβεία, στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, στα Γραφεία της ΕΕ στην ΑΘήνα και στη Βουλή δεν είχαν σημασία για τους δημοσιοκάφρους .
Το τι πραγματικά γίνεται στον κόσμο, μόνο μέσα από τα blogs μπορεί να διαδοθεί. Τα ειδησεογγραφικά πρακτορεία είναι αυτό που λέει ο τίτλος τους : ΠΡΑΚΤΩΡία ...